Materiale


Her finder du forskelligt matriale om projektet abrahams børn, som blandt andet kan bruges af presse, undervisere eller alment nysgerrige. 

Galleri - grafik matriale


Her finder du både billeder og plakater fra udstilinger fra Abrahams Børn projektet.


Abrahams børn er gennem tiden blevet udstillet mange steder, både i danmark, og uden for landet.

Citat-Quiz


Citat quizzen er en quiz, hvor du har mulighed for at prøve din religiøse viden af. Gæt hvilken religion citatet kommer fra, og se hvor mange citater du gætter rigtigt


For mange vil det være overraskende svært at gætte hvor de religiøse citater og skrifter kommer fra. Quizzen viser med al tydelighed hvilke positive og negative fordomme vi har overfor religionerne.


Prøv quizzen og se hvor mange du kan gætte rigtigt

Citat-oversigt


Alle citaterne præsenteres online. De kan inddeles i emner og der kan  nemt søges i citaterne på kryds af de forskellige religiøse skrifter.


  • 600 citater er præsenteret.
  • Online frit tilgængeligt.
  • Links til skriftstedet. - Under hvert citat kan man følge et link til den tekst citatet er taget fra.

Pauseskærm


Pauseskærmen skifter mellem de 600 citater, ligesom på skulpturen. Pauseskærmen kan frit downloades og installeres.


Pauseskærmen er en slags iscenesættelse af stemningen fra Fundamentalism-skulpturen. Den næsten meditative skærm-recitering af citater er meget oplysende, men også meget skræmmende når de mørke citater dukker op i stor kontrast til de lyse. Der opstår en stille og vedvarende refleksion over de religiøse citater når de kontinuerligt vises på ens computer.

Koncept og dokumenter


Her finder du information om fundamentalisme skulpturen, optegnelser, samt nogle inspirationskilder som har været fundamentet for skabelsen af skulpturen.

Du vil også kunne finde info om skabelsen af skulpturen og meget andet.